Turistična ponudba občine Krško
Header

HOTELI

37. Hotel City*** layarHotel City Krško

Hotel City se nahaja v samem mestnem jedru Krškega, obdan z zgradbo kulturnega doma, bankami, zavarovalnicami, pošto, prodajalnami in mestno tržnico, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje, z lastnim, velikim parkirnim prostorom.
V veliki restavraciji in na zimsko-letni nadkriti terasi, vas bo prijazno osebje razvajalo s svojimi kulinaričnimi dobrotami in daleč naokoli priznanimi slaščicami ter skrbelo za vaše dobro počutje.
V sklopu hotela se nahajajo še ostale dopolnilne storitvene dejavnosti, kot so frizerski salon, trgovina, zavarovalništvo, turistična agencija, masažni studio, foto studio, …

Kapaciteta: 140 ležišč

Kontakt:
Trg Matije Gubca 3
8270 Krško
T: 07/488 03 00
E: info@city-hotel.si
W: www.city-hotel.si


38. Hotel Kunst*** layar Hotel Kunst

Hotel Kunst je majhen družinski hotel, v centru poslovno nakupovalnega centra. Nudi eno ali dvoposteljne sobe ter dva apartmaja. Vse sobe so prostorne in bogato opremljene s sodobnim  interirejem, klimatizirane, s telefonskim in internet priključkom, TV, mini barom, sefom. Hotelska restavracija dnevno pripravlja poslovna, nedeljska in druga kosila, malice ter ostale jedi po naročilu. V okviru hotela je tudi večnamenska kristalna dvorana, z vso avdio-video opremo. Sprejme do 120 gostov in je primerna za kongrese, delovne sestanke, bankete, poroke in razna druga družabna srečanja. V kletnih prostorih se nahaja pub, z mini igralnico.

Kapaciteta: 28 ležišč

Kontakt:
Mladinskih delovnih brigad 1
8273 Leskovec pri Krškem
T:  031/494 089
E: hotel@kunst.si, recepcija@kunst.si


Hotel Tri lučke Hotel Tri lučke

Posestvo Tri lučke nudi prenočišče, kjer imajo na voljo dve dvoposteljni sobi in dva apartmaja za 4 osebe. Le ti vas bodo navduševali s preprostimi in čistimi linijami nežnih odtenkov.

Kapaciteta: 12 ležišč

Kontakt:
Sremič 23
8270 Krško
T:  041/300 110
E: info@trilucke.si
W: www.trilucke.si