NEODKRITI OKUSI POSAVJA – Na voljo darilni boni ali samo poletni namigi
Zakaj letos izbrati Posavje?


Ker nudimo butične nastanitve, krožnike bogate z okusi lokalnih surovin, vrhunska vina, pristno naravo in kulturo ter gostoljubje.

Spozanjte OKUSE POSAVJA, ki združujejo najboljše ponudnike kulinarike, vin, piv ter dobrot iz kmetij, preživite del dopusta v Posavju!

#Podpiramoslovenskiturizem

Tudi v regiji Posavje se v času korona virusa ponudniki soočajo s težavami, ki bodo imele dolgotrajne posledice v turistični panogi. Kljub vsemu pa z navdihom zrejo v prihodnost in pišejo nove zgodbe.

Skoraj vse aktivnosti so se trenutno ustavile, restavracije so zaprle svoja vrata, dogodki so odpovedani. Po začetni mirni reakciji so ponudniki kmalu dojeli, da bo potrebno veliko skupnega in individualnega napora za osnovno preživetje in v  še več v smeri okrevanja poslovanja.

GOURMET DARILNI BONI

Vsi ponudniki kreirajo nove načine promocije in trženja. Pripravili so privlačne pakete, ki so na voljo v obliki darilnih bonov z dobrodelno noto in temeljijo na lokalnosti in edinstvenosti. Le-te boste lahko izkoristili po odpravi ukrepov. Odstotek od prodaje darilnih bonov bodo tako namenili za socialno ogrožene družine.

Darilni boni v osnovi zajemajo nočitev in večerjo ter namige za degustacije v bližini. Vabljeni k nakupu gastronomskih darilnih bonov.

OSTALE ZANIMIVOSTI

Ob podpori Centra za podjetništvo in turizem Krško ponudniki pozivajo gurmane, ljubitelje kulture in aktivnosti v naravi ter družine, ki morda Posavja še ne poznate, da jih obiščete v letošnjem poletju in odkrivate skrite kotičke! Posavje je pokrajina radoživih voda, razigranih vinorodnih gričev, pristnih okusov ter tesnega stika z naravo, kulturo in domačini.

Za vse, ki si boste privoščili malo več časa so na voljo številni ogledi kulturnih znamenitosti Gradovi Posavja, Mestni muzej Krško, Staro mestno jedro Krško, Grad Raka, pohodne in kolesarske poti.

Darilne bone za vse enote Kulturnega doma Krško najdete na povezavi.

Darilne bone za Kulturni dom Krško, Mestni muzej Krško in Grad Rajhenburg pošljejo po pošti ob predhodnem naročilu po telefonu in plačilu preko transakcijskega računa. Darilni bon je možno izkoristiti za ogled predstav, filmskih projekcij, obisk koncertov, udeležbo na delavnicah in ogled muzejskih enot Kulturnega doma Krško.

Izbirate lahko tudi med številnimi postajališči za avtodome in si pakete prilagodite po predhodnem dogovoru s ponudniki.

Dobrodošli v Posavje!

Na voljo so naslednji darilni boni, kontaktirajte posamezne navedene ponudnike na bonih:

Gourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketiGourmet paketi