Čebelarski center Krško

Čebelarski center je čebelarsko središče, ki celovito predstavlja čebelarstvo v Posavju.

S centrom upravlja Čebelarska zveza Krško, ki skozi različne dejavnosti izpolnjuje zastavljene cilje na področju izobraževanja, turizma, ekologije, trajnosti, kakor tudi promocije uživanja čebeljih pridelkov!

Čebelarski center je zasnovan z namenom omogočiti ljudem vpogled v čebelarsko delo in živeljenje čebel. Omogoča vpogled v čebelarska opravila, opremo, ki se uporablja za delo s čebelami, kako tudi stik s čebelami in vpogled v čebelji panj.

Ogledi in vsebina predstavitve se prilagajajo strukturi skupine, ter so prilagojeni za otroke, odrasle ali strokovne čebelarske skupine. Skupini primerne so tudi praktične delavnice, izobraževanja ali predstavitve opreme ali tehnologije čebelarjenja.

V centru delu je tudi specializirana prodajaln izdelkov, ki so narejeni na osnovi čebeljih produktov, kakor tudi osnovnih čebeljih izdelkov. V trgovini so na voljo različne vrste medov iz lokalne pridelave, čebelarjev iz Posavja. Na voljo so vse vrste medenih mešanic in dodatkov v mesu, zelo pestra je izbira medene kozmetike in darilni progam izdelkov.

Informacije

Naslov:Bohoričeva ulica 2
Telefon:070 600 282
E-mail:czkrsko@gmail.com
GPS:navodila za pot

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije, rezervacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo.