Dva milijona razlogov zakaj čutimo Slovenijo

Raziskujte Slovenijo, deželo, ki navdihuje s svojo raznolikostjo narave, kulture, doživetij. Odkrijte njene najbolj skrite zelene kotičke in jih pokažite svetu.

‘Ujemite svoje nepozabne trenutke in doživetja Slovenije v fotografski objektiv ali posnemite video in jih delite na družbenih omrežjih z uporabo #ifeelsLOVEnia. Zberimo skupaj dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo!’….tako se glasi vabilo Slovenske turistične organizacije.

Tudi v občini Krško pozivamo vse obiskovalce in prebivalce, da s fotografijo ali videom zabeležijo nepozabne trenutke preživete v našem kraju in jih delijo na socialnih omrežjih z uporabo hashtag #ifeelsLOVEnia. Naj vam bodo v navdih posebni dogodki, doživetja, sprehodi v naravi z družino, prijatelji, starši…Vaše fotografije tudi vsebinsko poimenujte. Postanite ambasador slovenskega turizma in delite doživetja!

Ne pozabite tudi na hashtag #visitkrsko in s tem podprete razlog za obisk Krškega!

Najboljše fotografije bodo objavljene in nagrajene s strani Slovenske turistične organizacije, bodi zraven! Do sedaj je bilo zabeleženih že 425.752 delitev doživetij!

Več o akciji: https://www.slovenia.info/sl/dva-milijona-razlogov-zakaj-cutimo-slovenijo

I feel SLO-KKI feel