Praznični vikend v starem mestnem jedru Krškega zaključili s koncerti

Koncertno obarvana sobota je postregla z zanimivim programom na glavnem odru ter obilico ponudbe na stojnicah. Ulica starega mestnega jedra je zaživela v znamenju plesa in prijetnega druženja.

Že tradicionalni Praznični vikend, ki se odvija na ulici v starem mestnem jedru, se je zaključil s koncertno obarvano soboto. Od 17.00 ure dalje so se obiskovalci družili med stojnicami z bogato praznično rokodelsko ponudbo in na malem odru prisluhnili pevki Alini Juliji Jagić ter vokalni skupini Mavrice. Gostinci so na stojnicah ponujali tople napitke, dišalo je po palačinkah in šmornu.

Na glavnem odru je predvsem mlajšo publiko razvnel Nipke, ki je kljub mrazu prisluhnila njegovem nastopu. Za malce starejšo generacijo so z veliko energije nastopili Novi fosili. V dvournem nastopu so dodobra ogreli publiko in prepevali njihove najbolj znane uspešnice.

Tudi sobotni dogodek je potekal v znamenju varovanja okolja, saj so bile za tople napitke na voljo unikatne krške skodelice.

Praznični december v Krškem bodo zaključili silvestrski dnevi na Trgu Matije Gubca. Pripravlja se pester program za otroke ter nastopi glasbenih skupin.