Festival piva & BBQ Krško 2024

Center za podjetništvo in turizem Krško že sedmo leto zapored organizira Festival piva, ki se je v zadnjih letih razvil v Festival piva & BBQ Krško.
Termin: petek, 24. maj, od 16.00 ure dalje
Lokacija: Staro mestno jedro Krškega (Peš cona pri CPT Krško)

Namen celotnega dogodka je širša promocija lokalnih posavskih proizvajalcev piva, ki skupaj z najboljšimi slovenskimi pivovarji predstavljajo različne stile kraft piva, ki se vari v manjših butičnih pivovarnah. V sklopu dogodka bo poudarek tudi na svetovanju o osnovah poznavanja nastanka piva, stilih piva, aromah in okusih ter o pravilnem ravnanju s pivom.

Kaj pričakovati?
V starem mestnem jedru Krškega se obeta zabavno dogajanje in druženje s prijatelji. Predstavili se bodo najboljši slovenski  kraft pivovarji iz Posavja in širše Slovenije. Obeta se preplet zabave, okušanja in izobraževanja na temo piva.
Sodelovanje so že potrdili: Reset brewery, Pivovarna APE, Tektonik kraft pivovarna, Green Gold Brewing, Bevog, Pelicon, Maister Brewery, GINeral.

Spremljevalni program: Iz žara bodo dišali najboljši kulinarični užitki, na voljo bo sladki kotiček in vse skupaj bo zaokrožil dobri stari rock z domačo skupino Rock Defect.

Več info na: www.visitkrsko.com, fb Visit Krško
 
Festival piva & BBQ Krško 2024Festival piva & BBQ Krško 2024Festival piva & BBQ Krško 2024Festival piva & BBQ Krško 2024