Novo v Valvasorjevi knjižnici Krško
V Valvasorjevi knjižnici Krško od torka, 14. aprila 2020, svojim uporabnikom nudijo možnost izposoje knjižničnega gradiva z upoštevanjem vseh ukrepov, ki so določeni s strani pristojnih služb. Storitev izposoje gradiva omogočajo iz zbirke Valvasorjeve knjižnice v Krškem, oddelka za odrasle in mladinskega oddelka, v omejenem obsegu. Uporabnik lahko naroči do pet naslovov, ki mu jih bodo pripravili pred vhodom v osrednjo knjižnico na Cesti krških žrtev 26. Izposoja gradiva bo potekala na način, ki je varen tako za bralce kot knjižničarje.

V knjižnici bodo storitev izvajali od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro. Gradivo, naročeno od 7.00 prejšnjega dne do 7.00 tekočega dne, bodo še isti dan pripravili za prevzem.

Več informacij in navodila kako naročiti gradivo so na voljo na spletni strani knjižnice pod Izposoja v času izrednih razmer.

Izposojeno gradivo bodo uporabniki lahko vrnili, ko bo knjižnica ponovno odprta. Zamudnine za izposojeno gradivo v tem času ne bodo evidentirali.

V knjižnici verjamejo, da bo ta storitev dobro sprejeta, saj bodo tako lahko njihovi uporabniki prišli do knjig za prostočasno branje kot tudi do potrebne študijske literature.

Vir: Valvasorjeva knjižnica Krško