Prižig prazničnih luči v mestni občini Krško

Po dveletnem premoru bo Mestna občina Krško v sodelovanju s Centrom za podjetništvo in turizem Krško in družbo Kostak d. d. zopet pripravila zabaven dogodek ob prižigu prazničnih luči.


Sicer skromnejše, ampak vseeno praznično, bo mesto zaživelo v soju prazničnih luči. V Zatonu bo že tradicionalno zagorel božični venček, po mestu iskrive zvezdice.

Vabimo vas na prijetno druženje ob Prižigu prazničnih luči, ko bo v petek, 25.11.2022, od 17. ure naprej v Zatonu. Za najmlajše bo ob 17. uri na sporedu otroška predstava Jelkin čudež in glasbeni nastop Otroškega pevskega zbora OŠ Leskovec pri Krškem.

Za toplejše ozračje bodo poskrbeli fantje iz skupine Polkaholiki ter topli napitki in praznični slani in sladki prigrizki lokalnih ponudnikov.Tudi tokratna prireditev bo potekala pod sloganom 'Manj plastike, več trajnosti', zato obiskovalce vzpodbujamo, da si prinesejo svojo skodelico za topli napitek ali pri nakupu plastičnega kozarčka upoštevajo, da je za večkratno uporabo in ga večkrat napolnijo.